Wanted!

Bestuur Intree

INTREE rekruteert!

Studieresultaten zijn belangrijk, dat weet iedereen. Maar enkel goede punten maken nog geen volledige student. INTREE rekruteert nieuwe bestuursleden en biedt zo aan geïnteresseerden de mogelijkheid om engagement met een meerwaarde op te nemen. Ben jij nog op zoek naar een extra uitdaging?

intree helpt studenten zich voor te bereiden op alle facetten van een sollicitatieproces: van een goed CV, over interviewtechnieken tot management consulting. In samenwerking met gerenommeerde bedrijven en professionals draagt Intree bij aan het optimaliseren van onze Leuvense studentencultuur. Wij rekruteren momenteel nieuwe bestuursleden. Gemotiveerde studenten die bereid zijn om de finesses van het organiseren te leren door deze bloeiende vereniging te helpen uitbouwen zijn hier op de juiste plek. Klik hieronder voor meer info over het bestuur of om je applicatie in te dienen.

Over de functies Solliciteer nu!

Voor alle extra vragen: president@intree.be

De functies

Elke bestuurder is een belangrijke schakel binnen intree. Als team zetten we een reeks workshops op hoog niveau neer waar ieders medewerking vereist is voor een optimale organisatie. Daarnaast heeft elke bestuursfunctie zijn eigenheid, die richting geeft aan jouw ervaring binnen intree.

Selecteer een functie om de beschrijving te zien:

Voorzitter

De voorzitter overkoepelt als een bonus pater familias de volledige werking van intree. Hij leidt het dagelijks bestuur tijdens de vergaderingen, workshops en in professionele relaties. Hierbij geeft hij sturing aan alle medewerkers via management- en organisatorische capaciteiten. Zijn rol is erg intensief maar onmisbaar.

Partner Relations & Legal (2 personen)

intree dankt haar succes in de eerste plaats aan de samenwerking met haar partners. De PR-verantwoordelijke verzorgt de eerstelijnscommunicatie met alle partners en neemt het voortouw om nieuwe samenwerkingen op te zetten. Je investeert veel tijd en aandacht in intree’s verstandhouding met de bedrijfswereld. Je vertegenwoordigt intree op alle vlakken en houdt rekening met de belangen van de partners. De legal officer houdt zich bezig met de juridische omkadering van onze partnerrelaties en activiteiten. Je stelt hierbij de contracten op en adviseert bij de dagelijkse werking conform intree’s statuten. Hiervoor is uiteraard de nodige juridische voorkennis vereist.

Marketing

Deze verantwoordelijkheid betreft de beleidvoering inzake reclame. Je levert proactief ideeën aan om intree naambekendheid te promoten. Uitdagingen situeren zich in het bereiken van specifieke doelgroepen in het Leuvense studentenlandschap. Hiervoor beschik je noodzakelijk over een stevige dosis creativiteit en een vlotte pen. Kennis van Photoshop is een pro!

IT

Deze verantwoordelijkheid betreft alle IT gerelateerde taken binnen Intree. De focus ligt daarbij op het onderhouden/uitbreiden van de website en het ondersteunen van andere bestuursleden i.v.m IT. Kennis van Photoshop is een pro!

Finance

Deze post betreft in ruime bewoordingen de boekhoudkundige en financiële ondersteuning van intree's werking. Hierbij volg je uitgaven op de voet en adviseer je omtrent verschillende aankoopopties. Je legt steeds de nadruk op kostenefficiëntie en gaat nauwkeurig te werk. Een economisch onderbouwde achtergrond is hierbij uiteraard een meerwaarde.

Event Manager

Deze manager staat in voor het organiseren van de workshops. Je bent hoofdverantwoordelijke voor de organisatie van events. Daarbij coördineer je in samenwerking met de functieverantwoordelijken de marketing en partnerrelaties van deze workshops. Het afhandelen van de wekelijkse workshops gaat noodzakelijk gepaard met logistieke ondersteuning. Dit betreft de brede omkadering van workshops en recepties. Daarbij behoud je ook het overzicht omtrent de beschikbare middelen. Je beschikt hiervoor over een uitstekend vermogen om te plannen en beoogt de optimale efficiëntie van het volledige organisatieproces.

Management Consultant Manager

Deze manager staat in voor de derde pijler binnen intree’s werking: de workshops die de student helpen om zich voor te bereiden op management consulting applicatieprocedures. Je bent hoofdverantwoordelijke voor de organisatie van events binnen jouw domein. Daarbij coördineer je in samenwerking met de functieverantwoordelijken de marketing, logistiek en partnerrelaties van deze workshops. Je beschikt hiervoor noodzakelijk over managementcapaciteiten en teamwork skills.

Solliciteer nu!

Solliciteer:

Geef je voorkeur voor functies aan: